top of page

HSE interim Management Zijerveld

In augustus 2021 is Rick Bregman gestart als interim HSE Manger bij Zijerveld. De belangrijkste taken van onze interim HSE manager zijn het versterken van het veiligheidsbewustzijn en de veiligheidscultuur, het verder vormgeven en uitvoeren van de RI&E en het uitwerken van het HSE jaarplan.


Zijerveld vindt veilig ondernemen belangrijk. Daarom zetten zij zich in voor de gezondheid en veiligheid van medewerkers, bezoekers en iedereen die voor het bedrijf werkt. Zijerveld is er van overtuigd dat alle ongelukken voorkomen kunnen worden. Veilig werken heeft absolute topprioriteit binnen Zijerveld.


Deze overtuiging sluit perfect aan bij onze overtuiging en we gaan er daarom van overtuigd dat de samenwerking erg succesvol gaat zijn.


Over Zijerveld


Liefde voor kaas vormt het hart van Zijerveld. Het is de kern van het ondernemerschap. Zijerveld draagt deze liefde uit in alles wat wordt gedaan. Zijerveld laat leveranciers en klanten profiteren van de meerwaarde die wordt gecreëerd. Zijerveld is de kaasgroothandel en kaasspecialist van Nederland.


De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Bij Zijerveld werken ruim 600 medewerkers.

Commenti


Voor u uitgelicht
Laatste nieuws
Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round
bottom of page