top of page

Creating a Safety First culture @ HQ Pack

Het is altijd goed en fijn om binnen organisaties het verschil te kunnen maken. Met het managementteam van HQ Pack een stap gezet naar een echte Safety first culture.

Vanuit een safety culture scan een praktische training opgesteld om de organisatie handvatten te geven om te verbeteren op het gebied van veiligheid en te groeien in veiligheidscultuur. Een zeer succesvolle sessie gehad met een gedreven en ambitieus management team. Creating a Safety First Culture @ HQ Pack!


Bericht HQ Pack naar aanleiding van de training:


We create to protect! Dat doen we door onze klanten te voorzien van high quality verpakkingsoplossingen zodat zij hun technologie over de gehele wereld kunnen versturen, onder de allerbeste en veiligste condities.

Veiligheid gaat voor ons verder dan enkel het beschermen van technologie tijdens transport. Veiligheid voor onze mensen! Om te borgen dat onze werkplekken nog veiliger worden en echt leiderschap en eigenaarschap op het gebied van veiligheid wordt getoond, hebben we de directie en het managementteam getraind in het kader van onze wereldwijde doelstelling; een Safety First cultuur met onafhankelijk veiligheidsgedrag. Veiligheid dus altijd op nummer 1! De aftrap van ons programma is gedaan in samenwerking met RIVA Safety Management (www.rivasafety.nl), Rick Bregman.


Om de juiste stappen te kunnen zetten is het belangrijk om de juiste kennis te hebben, maar vooral ook eigenaarschap en leiderschap te tonen. In deze sessie heeft het team in een intensieve, interessante en vooral leerzame training op het gebied Safety Leadership ondergaan en meer inzicht gekregen in wettelijk verplichtingen, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden, maar vooral ook welke stappen nodig zijn op een sterkere veiligheidscultuur te ontwikkelen en echt eigenaarschap en Safety leadership te tonen.


Veilig en gezond werken is niet alleen iets van het hogere management. De komende maanden wordt het gehele leidinggevend kader binnen HQ Pack getraind en daarna zullen alle medewerkers meegenomen worden in het programma. Leiderschap en eigenaarschap op het gebied van veiligheid is van iedereen. We create to protect, our people!

Comments


Voor u uitgelicht
Laatste nieuws
Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round
bottom of page