top of page

Veiligheidsopleidingen en Trainingen

Opleiding B-VCA
B-VCA opleiding // 01

 

De B-VCA opleiding is een must voor alle medewerkers en contractors in de bouw en industrie. In deze basis veiligheidsopleiding komen een groot aantal veiligheidsonderwerpen aan bod. Hiermee wordt de medewerker voorzien van de benodigde basiskennis om zijn of haar werkzaamheden op een veilige en gezonde manier uit te voeren.

 

De B-VCA opleiding is er in de eendaagse en tweedaagse variant. De eendaagse variant is bedoeld voor medewerkers die al wat meer ervaring hebben en bijvoorbeeld in het verleden al een B-VCA diploma hebben behaald. In de tweedaagse versie wordt dieper ingegaan op de stof, wat tot een betere kennis van de materie leidt 

Opleiding veilig werken op hoogte
Veilig werken op hoogte // 03

 

Vallen van hoogte is één van de grootste risico's voor medewerkers in de bouw en in de industrie. Tijdens deze training worden, afhankelijk van uw wensen, uw medewerkers getraind hoe veilig op hoogte moet worden gewerkt. De training is geheel op maat voor u te maken en geschikt voor iedereen die regelmatig tijdens nieuwbouw, renovatie en schadeherstel op hoogte moet werken. De doelgroep bestaat uit glaszetters, schilders, dakinspecteurs, dakdekkers, gevelmonteurs en overige bouwvakkers.

Opleiding VOL-VCA
VOL-VCA opleiding // 02

 

De VOL-VCA opleiding is bedoeld voor operationeel leidinggevenden in de bouw en industrie. De opleiding bevat alle stof van de B-VCA opleiding met verdiepingen en uitbreidingen voor de leidinggevenden. Naast basiskennis is er uitgebreid aandacht voor de taken en verantwoordelijkheden van leidinggevenden.  

 

De VOL-VCA opleiding is er in de eendaagse en tweedaagse variant. De eendaagse variant is bedoeld voor medewerkers die al wat meer ervaring hebben en bijvoorbeeld in het verleden al een VOL-VCA diploma hebben behaald. In de tweedaagse versie wordt dieper ingegaan op de stof, wat tot een betere kennis van de materie leidt 

Veilig werken met glas

Veilig werken met Glas // 04

 

Speciaal voor glasbedrijven organiseren wij veiligheidstrainingen voor de glaszetter en veiligheidstrainingen voor medewerkers in de glasindustrie. Deze trainingen zijn uniek in de glasbranche en kunnen volledig naar uw wens worden samengesteld. 

Saneren asbesthoudende beglazingskit
Saneren asbesthoudende beglazingskit // 05

 

Tijdens deze training leert de cursist hoe asbesthoudende beglazingskitten moeten worden gesaneerd conform het protocol "Verwijderen asbesthoudende beglazingskitten". Naast aandacht voor asbest en de gezondheidsrisico, wordt ingegaan op wet- en regelgeving en wordt stap voor stap de werkwijze uit het protocol uiteengezet. Door onze kennis over asbest en de glasbranche zijn wij de deskundige om deze training te verzorgen. Kijk op de pagina Saneren asbesthoudende beglazingskit voor meer informatie.

bottom of page