top of page

RIVA Safety Management

 

RIVA Safety Management richt zich op het ondersteunen van bedrijven bij het continu verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de gezondheid van de medewerkers.

 

Hierbij ligt de focus op de ontwikkeling van het arbomanagementsysteem, groei van de veiligheidscultuur en het verbeteren van de veiligheid van de werkplekken. 

 

Training in "Safety Leadership"

 

Wij verzorgen trainingen voor medewerker en management. Gericht op het vergroten van safety awareness en safety leadership
 

Ontwikkeling Arbomanagementsysteem

 

RIVA ondersteunt bedrijven bij het opstellen van arbomanagementsystemen. Hierbij moet gedacht worden aan een OHSAS 18001 certificering of een VCA* en VCA** certificering.

 

Groei Veiligheidscultuur

 

het verbeteren van de veiligheidscultuur betekent naast het ontwikkelen van het arbomanagementsysteem ook investeren in het vergroten van het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers binnen de organisatie. Dit kan op diverse manieren, maar begint vrijwel altijd met het trainen van de medewerkers. Hierbij zijn op maat gemaakte trainingen die in overleg met de klant worden ontwikkeld onze specialiteit. Daarnaast voeren wij veiligheidscultuurscans uit om te bepalen wat de maturiteit is van een organisatie qua veiligheidscultuur. Met deze resultaten kunnen wij u en uw medewerkers helpen in de reis naar een ongevalvrije werkomgeving.  

 

Rick Bregman

Rick Bregman

Eigenaar RIVA Safety Management

Als eigenaar van RIVA Safety Management streef ik naar kwaliteit en een duurzame samenwerking. Ik heb een passie voor pragmatische veiligheid. Echt werken aan waar het omgaat. 

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page