VCA certificering

 

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is de norm voor bedrijven die als aannemer actief zijn in de bouw en de industrie. 

 

VCA is een norm die kan worden gebruikt bij het opzetten van een arbomanagementsysteem en helpt bedrijven op een gestructureerde manier te werken aan een veiligere en gezondere werkomgeving. VCA gecertificeerde bedrijven werken aantoonbaar veiliger en hebben minder ongevallen.

 

VCA voor glasbedrijven en glaszetters

 

 

RIVA Safety Management begeleidt glaszetters en glasmonteurs bij het opzetten van een pragmatisch en praktisch arbomanagement dat voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld in de VCA norm.

 

Door onze uitgebreide ervaring in de glasbranche krijgt u te maken met een adviseur die precies weet met welke risico's en uitdagingen glaszetters te maken krijgen. Hierdoor zijn wij in staat voor u een handboek en procedures op te stellen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk en realiteit van glaszetters. Ons handboek is een aanvulling op uw inspanningen om het werk binnen uw organisatie veiliger en gezonder te maken.

Wij helpen u graag bij het opzetten van VCA voor glaszetters. Wij maken voor u het VCA handboek en de daarbij behorende formulieren. Wij verzorgen de interne audit, het opstellen van een plan van aanpak en begeleiden u bij het opstellen van de directiebeoordeling. Hiermee kunnen wij onze klanten verzekeren dat de audit die wordt uitgevoerd door de certificerende instantie met succes zal worden doorlopen. 

© 2017 RIVA Safety Management

 

KVKnr.: 61111155

BTWnr.: NL183201887B01

  • LinkedIn - Rick Bregman
  • Facebook Black Round