top of page

Samenwerken met RIVA Safety Management


Wij zijn op zoek naar junior en medior professionals op het gebied van HSE. Samenwerken met RIVA Safety betekent het uitvoeren van interessante HSE gerelateerde klussen op ZZP-basis tegen een vast uurtarief. Ben jij een zelfstandige HSE professional en ben je op zoek naar leuke en uitdagende klussen op het gebied van HSE, neem dan contact met ons op. 
 

Wat houdt samenwerken met ons in

 

Ben je een gedreven HSE professional, lever je topkwaliteit, heb je een echt veiligheidshart, houd je van zelfstandigheid, maar ook van een goede professionele vorm van samenwerken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Regelmatig hebben wij interessante middellange of kortdurende opdrachten op het gebied van HSE. Onze dienstverlening is uitgebreid en divers en is altijd gericht op het leveren van topkwaliteit. Heel concreet zijn wij op zoek naar de volgende professionals:

  • HSE managers voor interim HSE werkzaamheden

  • HSE specialisten voor interim HSE werkzaamheden

  • HSE specialisten voor het uitvoeren van RI&E's, opzetten en onderhouden managementsystemen zoals VCA, ISO en de veiligheidsladder

  • Trainers voor het verzorgen van HSE trainingen zoals VCA, werken op hoogte, werken met hijsmiddelen

  • Trainers voor het verzorgen van Safety leadership trainingen

  • etc.

Het kan voorkomen dat werkzaamheden nieuw voor je zijn. Dat is geen enkel probleem. Samen investeren we in een duurzame samenwerking. Wij in begeleiding en training, jij in het investeren van tijd!

Met ons samenwerken? Neem contact met ons op

Werken met RIVA Safety Management
bottom of page