Onze Klanten

Hier vindt u een slelectie van onze klanten en een opsomming van het soort werkzaamheden dat wordt uitgevoerd. 

Kenniscentrum Glas //  01
 

 

 

 

 

Met Kenniscentrum Glas heeft RIVA Safety Management een uniek samenwerkingsverband. RIVA verzorgt vrijwel alle veiligheidstrainingen en adviestrajecten in de glasbranche op het gebied van veiligheid.  

Cura Glass //  03
 
 
 

 

Cura Glass wordt door ons op diverse gebieden ondersteund. Cura wordt ondersteund bij het onderhouden van het VCA* arbomanagementsysteem, de RI&E, diverse trainingen op het gebied van veilig werken en het verbeteren van de veiligheidscultuur. 

 

 

SOMA Bedrijfsopleidingen //  05
 
 

 

 

 

 

Voor Soma bedrijfsopleidingen hebben wij een op maat training veilig werken op hoogte ontwikkeld, welke kan worden opgenomen in het opleidingengamma van SOMA Bedrijfsopleidingen. Daarnaast hebben wij de opleiders van SOMA getraind in het veilig werken op hoogte. 

Alhra Groep //  02

 

 

 

 

 

 

Alhra ondersteunen wij bij het opzetten en onderhouden van het VCA* Arbomanagementsysteem, het uitvoeren van de RI&E en het opleiden van de medewerkers voor B-VCA en VOL-VCA. . 

Van Noordenne Glas //  04

 

 

 

 

 

 

 

Van Noordenne Glas wordt door ons ondersteund bij het opzetten en onderhouden van het VCA* arbomanagementsysteem en het opstellen van de wettelijk verplichte RI&E.

AGC Flatglass //  05
 
 
 

 

 

Voor AGC Flatglass verzorgen de trainingen die er op gericht zijn om de veiligheidscultuur in het bedrijf te verbeteren en de algemene kennis ten aanzien van de veiligheidsrisico's te vergroten. 

Saint-Gobain Glassolutions //  08
 
 

 

 

Voor Saint-Goain Glassolutions verzorgen wij de veiligheidstrainingen gericht op het verbeteren van de veiligheidskennis van de medewerkers en het vergroten van de veiligheidscultuur. 

Interior Glassolutions //  08
 
 

Voor Saint-Goain Glassolutions verzorgen wij de veiligheidstrainingen gericht op het verbeteren van de veiligheidskennis van de medewerkers en het vergroten van de veiligheidscultuur. 

© 2020 RIVA Safety Management

Burgemeester Middelberglaan 87

2721 DZ Zoetermeer

 

KVKnr.: 61111155

BTWnr.: NL002053001B12

  • LinkedIn - Rick Bregman
  • Facebook Black Round