top of page

Training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit"


Donderdag 26 september is de eerste training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit" verzorgd door RIVA Safety Management.

In Samenwerking met Kenniscentrum Glas en OnderhoudNL heeft RIVA Safety Management een training ontwikkeld voor het verwijderen van asbesthoudende beglazingskit in risicoklasse 1 conform het protocol "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit. De cursisten (veelal schilders, onderhoudsmedewerkers en glaszetters) leren over asbest, geldende wet- en regelgeving en uiteraard hoe de asbesthoudende beglazingskit moet worden verwijderd conform het protocol. Stap voor stap worden alle benodigde stappen van het protocol doorlopen, zodat de cursisten na de training de asbesthoudende beglazingskit op een veilige manier kan worden verwijderd.


Voor u uitgelicht