top of page

Safety leadership & Awareness


Werken aan het verbeteren van de veiligheid in uw organisatie?

Veiligheid begint bij leiderschap. Door het versterken van het leiderschap van het leidinggevend team wordt de basis gelegd voor een veilige werkomgeving en het verbeteren van het veiligheidsbewustzijn en het veiligheidsgedrag van de medewerkers.

Wij helpen u hier graag bij. Hoe?

Samen met uw team wordt een veiligheidsscan uitgevoerd. Op basis van de uitkomsten wordt een op maat gemaakt verbetertraject samengesteld. Onderdeel van dit traject is een training met het leidinggevend team.

Meer weten?

Neem contact met ons op, we zijn u graag van dienst.

Voor u uitgelicht
Laatste nieuws
Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round
bottom of page