top of page

VCA voor glaszetters

 

Wij zijn gespecialiseerd in VCA voor glaszetters en glasbedrijven. Wij kunnen op een zeer snelle, efficiënte en kwalitatief goede manier een VCA-systeem opzetten dat voor het bedrijf gemakkelijk is om te onthouden en een bijdrage levert aan veiliger en gezonder werken. 

 

Wat is VCA


VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is de norm voor bedrijven die als aannemer of uitvoerder actief zijn in de bouw en de industrie. 

 

VCA is een norm die kan worden gebruikt bij het opzetten van een arbomanagementsysteem en helpt bedrijven op een gestructureerde manier te werken aan een veiligere en gezondere werkomgeving. VCA gecertificeerde bedrijven werken aantoonbaar veiliger en hebben minder ongevallen.

 

Hoe gaat VCA-certificering voor glaszetters in zijn werk

 

Na de kennismaking met het bedrijf wordt gestart met het opzetten van het VCA-systeem. Dit betekent dat wij samen met u de volgende stappen doorlopen. 

 1. ​Uitvoeren nulmeting VCA

 2. Opstellen plan van aanpak VCA

 3. Opstellen VCA-handboek

 4. Opstellen VCA-formulieren

 5. Keuring materialen en middelen

 6. Opleiden medewerkers

 7. Opstellen veiligheidsreglement voor medewerkers

 8. Opstellen benodigde RI&E's

 9. Uitvoeren interne audit

 10. Uitvoeren directiebeoordeling

 11. Ondersteuning bij de audit van de certificerende instantie

Dit lijkt veel werk, maar wij nemen het meeste werk voor u uit handen. Samenwerken met RIVA Safety Management management is een garantie voor een succesvolle implementatie van het VCA-systeem voor glaszetters. 

Wilt u meer informatie of een offerte neem dan contact met ons op. 

bottom of page