top of page

LMRA toolboxen Cura Glass

Bij Cura Glass zijn we begonnen met het trainen van alle medewerkers in de LMRA. De LMRA staat voor laatste Minuut Risico Analyse en helpt medewerkers zelf de risico's inschatten bij het uitvoeren van werkzaamheden en pas te acteren nadat de veiligheid goed geborgd is. Volgens ons het belangrijkste instrument dat medewerkers hebben om veilig te werken.

Deze training is in navolging van de safety leadership training voor het management uitgevoerd en is onderdeel van de Safety Journey van Cura Glass "Op naar nul ongevallen".

In de LMRA training staat naast het leren inschatten en beheersen van de risico's ook het creëren van veiligheidsbewustzijn centraal. Dit is een prominent onderdeel geweest van de training. Na de training worden medewerkers door RIVA Safety Management op de werkvloer gecoacht om te borgen dat de systematiek goed wordt toegepast.

Ook interesse in het verhogen van het veiligheidsbewustzijn in uw organisatie? Op een praktische en interactieve manier? Neem contact met ons op

Voor u uitgelicht
Laatste nieuws
Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round
bottom of page