top of page

Training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit" Botterweck BV te Heerlen

Maandag 6 januari is de eerste training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit" van het jaar verzorgd bij Botterweck Schilders in Heerlen.

Een echt Limburgs ontvangst met heerlijke vlaaien. Nu is deze training verzorgen al geen straf, maar dit maakt het natuurlijk extra plezierig.

De enthousiast groep maakte de training extra prettig en de inhoud heeft het bedrijf een goede basis gegeven om zelfstandig asbesthoudende kitten te saneren die vallen onder de voorwaarden van het protocol "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit" en zijn ingedeeld in risicoklasse 1. Alle deelnemers zijn geslaagd voor het examen, waardoor iedereen straks het certificaat ontvang en voldoende deskundig en opgeleid is om de sanering te mogen uitvoeren.

Over de training Verwijderen asbesthoudende beglazingskit".

In samenwerking met Kenniscentrum Glas en OnderhoudNL heeft RIVA Safety Management een training ontwikkeld voor het verwijderen van asbesthoudende beglazingskit in risicoklasse 1 conform het protocol "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit. De cursisten (veelal schilders, timmerlieden, onderhoudsmedewerkers en glaszetters) leren over asbest, geldende wet- en regelgeving en uiteraard hoe de asbesthoudende beglazingskit moet worden verwijderd conform het protocol. Stap voor stap worden alle benodigde stappen van het protocol doorlopen, zodat de cursisten na de training de asbesthoudende beglazingskit op een veilige manier kan worden verwijderd.

Voor u uitgelicht
Laatste nieuws
Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round
bottom of page