top of page

Donatie RIVA Safety Management en Easie.nl van 100 veiligheidshesjes aan het Erasmus MC

De poli’s van het Erasmus MC zijn verleden week weer opengegaan voor de reguliere patiënten. Medewerkers en vrijwilligers werken hard om de normale zorg in het ziekenhuis weer op orde te krijgen. Voor de vrijwilligers betekent dit de patiënten opvangen, vragen beantwoorden en hulp verlenen bij de aanmeldzuilen. Veel direct contact met patiënten en bezoekers en een verhoogd risico om in aanraking met Corona te komen. Om de vrijwilligers goed te beschermen zijn (onze) “1,5 meter afstand houden hesjes” zeer nodig.

Vanuit het Erasmus MC kwam de vraag of wij 100 van onze hesjes konden leveren. Uiteraard was dat mogelijk. Om het Erasmus verder te helpen met hun enorm goede werk en de vrijwilligers de gewenste bescherming te bieden hebben wij met Easie.nl de handen ineengeslagen en besloten 100 van de “1,5 meter afstand houden hesjes” te doneren.Omdat de pakketdiensten druk zijn en snelheid toch wel enigszins geboden was, hebben we de hesjes zaterdag persoonlijk opgehaald in Leeuwarden (in deze tijden van lockdown een welkom uitje) en vanmorgen afgeleverd in het Erasmus aan de coördinator van de vrijwilligers. Omdat een fotomomentje toch wel leuk is, hebben we een van de hardwerkende vrijwilligers gevraagd om ons hesje aan te trekken voor wat actiefoto’s. Het hesje werd erg goed ontvangen, zo goed zelfs, dat het hesje na aantrekken niet meer uit werd gedaan en het eerste hesje officieel in gebruik was genomen.

Trots en blij dat we het goede doel en de hardwerkende zorgvrijwilligers kunnen steunen. Het zou fijn zijn als u ook helpt. Dit kan heel gemakkelijk. Bestel een “1,5 meter afstand houden hesje” in onze webwinkel. De opbrengst wordt gedoneerd aan het ontzettend belangrijke onderzoek van het Erasmus MC naar een medicijn en vaccin tegen Corona. Een mooie bijkomstigheid is dat u en/of uw medewerkers hetzelfde veilige gevoel kunnen ervaren als de vrijwilligers in het Erasmus.


Met dank aan Easie.nl voor de gezamenlijke donatie en More by Mooj voor het design.

Voor u uitgelicht
Laatste nieuws