Voor u uitgelicht

Training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit"

29 Sep 2019

Donderdag 26 september is de eerste training "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit" verzorgd door RIVA Safety Management.

 

In Samenwerking met Kenniscentrum Glas en OnderhoudNL heeft RIVA Safety Management een training ontwikkeld voor het verwijderen van asbesthoudende beglazingskit in risicoklasse 1 conform het protocol "Verwijderen asbesthoudende beglazingskit. De cursisten (veelal schilders, onderhoudsmedewerkers en glaszetters) leren over asbest, geldende wet- en regelgeving en uiteraard hoe de asbesthoudende beglazingskit moet worden verwijderd conform het protocol. Stap voor stap worden alle benodigde stappen van het protocol doorlopen, zodat de cursisten na de training de asbesthoudende beglazingskit op een veilige manier kan worden verwijderd. 

 

Please reload

Saneren Asbesthoudende beglazingskit

19 Mar 2020

1/8
Please reload

Laatste nieuws
Please reload

Zoek op Tags
Ons volgen?
  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • Google+ Black Round

© 2020 RIVA Safety Management

Burgemeester Middelberglaan 87

2721 DZ Zoetermeer

 

KVKnr.: 61111155

BTWnr.: NL002053001B12

  • LinkedIn - Rick Bregman
  • Facebook Black Round