top of page

Corona de wereld uit! Steun ook!​ 

 

Voor €8,95 help je al mee!

Corona virus

Met veilig en gezond werken als passie, steekt het ons dat we maar zo weinig kunnen doen aan het bestrijden van Corona. Natuurlijk kunnen en moeten we ons houden aan de RIVM-voorschriften om de verspreiding af te vlakken, maar de echte oplossing ligt bij onze medici! We moeten zo snel mogelijk een medicijn en een vaccin vinden tegen Corona. Een van onze beste ziekenhuizen, het Erasmus MC, vraagt via de Erasmus MC Foundation om donaties voor hun broodnodige onderzoek. Dit onderzoek willen wij financieel ondersteunen en bekendheid geven! Daarom vragen wij jullie hulp. 

 

Bestel een veiligheidshesje en steun het Erasmus MC!

Om het onderzoek te steunen hebben wij veiligheidshesjes laten maken. In samenwerking met onze bevriende designer van More by Mooj (credits voor het design) en easie.nl (credits voor de mooie prijs voor de hesjes en de snelle levering) hebben wij praktische hesjes laten maken met een duidelijke safety boodschap. Bestel deze hesjes voor op het werk (in het magazijn, de bouw, de werkplaats, langs de weg of waar je ook werkzaam bent :-)) om jezelf en je medewerkers te beschermen. Bestel de hesjes voor in de auto, bedrijfsbus of vrachtwagen, voor het hardlopen, fietsen of gewoon om het geweldige werk van het Erasmus MC te ondersteunen. Iedereen kan bestellen. Of je er nu één wilt of voor iedereen in uw bedrijf.  

Op initiatief van

Op initiatief van

RIVA Safety Management

Bestel uw hesje

Bestel uw hesje

Ondersteun onderzoek voor medicatie tegen Corona

1,5 meter afstand

1,5 meter afstand

Houd voldoende afstand. Voor elkaar - met elkaar

Bestel uw hesje

Bestel uw hesje

Ondersteun onderzoek voor medicatie tegen Corona

1,5 meter afstand

1,5 meter afstand

Het redt levens!

Ook mogelijk door

Ook mogelijk door

easie.nl

Ook mogelijk door

Ook mogelijk door

More by MOOJ

Voor €8,95 help je al mee!

De prijs voor één (donatie) hesje bedraagt € 8,95 (incl. BTW en excl. verzendkosten). Bij 100 stuks is de prijs op aanvraag (en uiteraard is het dan goedkoper). Voor € 8,95 helpt u dus al mee aan het onderzoek!

Verzendkosten

  • Tot 2 stuks € 4,-

  • Tot 100 stuks € 5,50

  • Meer dan 100 stuks op aanvraag

Dit betekent dat u al voor € 8,95 in het bezit bent van een mooi, uniek en handig hesje én doneert u minimaal € 3,30 per hesje aan het o zo belangrijke onderzoek van het Erasmus MC!

Doneren mag ook: https://corona.inactievoorerasmusmc.nl/actie/rivasafety

Informatie over het onderzoek van het Erasmus MC

In het Erasmus MC vindt baanbrekend onderzoek plaats om het coronavirus SARS-CoV-2 te bestrijden. Onderzoek naar een effectief medicijn voor patiënten die getroffen zijn door het virus en naar een vaccin, om de huidige uitbraak te remmen en toekomstige te voorkomen. Financiële steun van particulieren en bedrijven is van groot belang om dit onderzoek mogelijk te maken. Elke bijdrage, hoe klein ook, wordt zeer gewaardeerd. 

Kijk op de website van het Erasmus MC voor meer informatie.

bottom of page